Vil I bytte stressen ud med mere arbejdsglæde?

Det er vigtigt, at forebygge stress i virksomheden. Det er langt nemmere, at forebygge stress end at afhjælpe den senere. Undersøgelser viser, at 10 % af danskerne oplever symptomer på alvorlig stress hver dag, så det er ikke et spørgsmål om, om der er stress i virkomheden, men snarere om hvor meget stress der er.

Mange tror, at stress er en sygdom, men sandheden er, at stress er en overbelastning, som kan ramme ALLE.

Stress opstår, når vi gennem længere tid har stillet større krav til os selv, end vi har ressourcer til at klare. På denne måde dræner vi os selv for energi og mister overskuddet til, at klare dagen på arbejde og derhjemme.

Stress har alvorlige fysiske og mentale konsekvenser – og stress er DYRT for virksomheden! At forebygge stress i virksomheden er en lille investering set i forhold til omkostningen ved en sygemelding eller den lavere effektivitet, kreativitet og produktivitet, som stress ofte medfører.​​

Det er vigtigt, at stress ikke bliver et tabu i virksomheden. At lukke øjnene for stress gør det meget værre.

En åben dialog reducerer stress og det er langt billigere, at forebygge stress i tide.

Det er præcis det jeg kan hjælpe med. Det gør jeg via. personlige forløb, kurser eller foredrag. Kontakt mig på kontakt@tinastentebjerg.dk eller tlf. 60 47 30 30 og hør mere.