Er du træt om mandagen?

Mandag morgen kan være ret streng at komme igennem. Måske har du været til fest i weekenden, så du er ekstra træt. Måske har du haft tusind forskellige planer eller du har haft aftaler med alt for mange mennesker. Det kan mærkes når vækkeuret ringer mandag morgen. Her er et par tricks til, at gøre hele din mandag lidt nemmere, at komme igennem.

 1. Lad være med at snooze.
  Det er så tillokkende liiige at sove 10 minutter mere når vækkeuret ringer, men i virkeligheden, så gør det dig bare endnu mere træt.
 2. Tag et koldt bad.
  Ja det lyder ikke umiddelbart rart, men ikke desto mindre, så gør det dig mere frisk. Ja altså, der behøver jo ikke komme isterninger ud af bruseren for at badet frisker op, men tag bad i lidt køligere vand end du plejer.
 3. Tag noget lækkert tøj på.
  Man fristes til at hoppe i det afslappede tøj når man er træt, men så er det, at vi lige præcis skal gøre det modsatte. Vi stråler automatisk noget mere, hvis vores outfitt er i orden.
 4. Sig godmorgen.
  Sig godmorgen med et ekstra stort smil til alle dine kollegaer. Det skaber glæde både hos dig og dem og så starter arbejdsdagen bare bedre.
 5. En stille eftermiddag.
  Lad være med at planlægge noget efter arbejde om mandagen. Det er rigtig dejligt at vide gennem hele dagen, at når arbejdsdagen er slut, så kan du gå hjem og slappe af.
 6. Få noget frisk luft.
  En gåtur udenfor i den friske luft skaber underværker når du er træt. Gå en tur på bare 15-30 minutter og mærk hvor meget humøret og energien er steget når du kommer tilbage.
 7. Nem aftensmad.
  Hav nem aftensmad om mandagen, så du ikke skal stresse over menuen.
 8. Drik rigeligt med vand.
  Vi ved det jo godt. Altså, at vi skal drikke vand. Men alligevel drikker mange alt for lidt vand i løbet af dagen. Vand har så mange gode egenskaber for kroppen, og en træt krop har glæde af masser af vand. Hav evt. en vandflaske inden for rækkevidde, så du hele tiden bliver mindet om det.

 

Jeg håber du kan bruge lidt af disse tricks til, at komme nemmere gennem mandagen 🙂

Hav en rigtig dejlig dag.

Kærlig hilsen

Tina