Fra stress til overskud

Vil I have viden om stress og forståelsen for hvordan stress påvirker os?

Har I brug for konkrete værktøjer, som hurtigt og effektivt kan implementeres og gøre en kæmpe forskel i hverdagen?

Ja? Så er dette foredrag lige dét I har brug for.

Jeg garanterer jer, at efter dette foredrag går I hjem med en værktøjskasse, der sætter gang i værdifulde forandringer, som har effekt med det samme.

Med dette foredrag får I metoder til at reducere stress lige nu og her og I bliver præsenteret for gennemtestede teknikker til, at forebygge stress i fremtiden.

I får en bred viden om hvad stress er og I får forståelse for, hvordan det kommer til udtryk i kroppen og påvirker os i hverdagen.

Med konkrete værktøjer, der hurtigt kan implementeres, kan I gøre en enorm forskel i hverdagen.

Hvem henvender foredraget sig til?

Foredraget henvender sig til virksomheder, klubber, foreninger mm. som ønsker bedre trivsel og en bredere viden om hvad stress er og hvordan stress nedsættes og forebygges. Foredraget holdes for grupper helt ned til 10 personer og op til et par hundrede.

Hvordan foregår det helt præcist?

Et foredrag varer typisk 1 til 1,5 time. Når I booker et foredrag, tager vi en snak i telefonen om jeres virksomhed. Her fortæller I blandt andet om, hvilke udfordringer I har i virksomheden og hvad I gerne vil have med hjem fra foredraget. På baggrund af vores samtale tilrettelægger jeg foredraget, så I får mest muligt ud af det.

Efter vores samtale vil I modtage en email med bekræftelse og de praktiske detaljer (tid, sted, pris mm.).

På dagen for foredraget kommer jeg ca. 1/2 time før foredraget starter. Hvis jeres tidsplan tillader det, bliver jeg gerne lidt efter foredraget er slut, så de der har brug for det, kan stille spørgsmål og måske få uddybet nogle af de ting vi har været omkring.

SÅDAN BOOKER DU

Ring på tlf. 60 47 30 30 eller send en mail til kontakt@tinastentebjerg.dk